Klanten

Wie zijn onze klanten eigenlijk? Heel simpel. Iedereen die in Nederland woont en/of werkt.  Of u nu een woning wilt aankopen en er een hypotheek op wilt vestigen of dat u al een hypotheek heeft en wilt onderzoeken of bijvoorbeeld het omzetten van de hypotheek financieel gunstig is of dat een andere hypotheekvorm of aanbieder een betere keuze is dan adviseren wij u graag. Bij ons kunt u uitgaan van een gedegen financieel advies.

Wij INVENTARISEREN dan eerst uw vragen en wensen.

 

Wat voor klant bent u?

Elke klant is anders. Toch onderscheiden we een aantal klant types op basis van de kennis, interesse en ervaring die klanten hebben met financiële zaken. In welk profiel herkent u zich?

  • U weet alles al, maar wil het nog wel zeker wil weten
  • U denkt alles te weten, maar bent onzeker of alles weloverwogen is en ruggespraak nodig heeft
  • U heeft er eigenlijk niet zoveel zin in om u helemaal in de materie te verdiepen. U wilt graag bediend worden en verwacht wat meer input van de adviseur
  • U weet er niets vanaf, heeft helemaal geen ervaring en bent wat onzeker. U wilt graag stap voor stap in het proces worden meegenomen en zoekt het vertrouwen in de adviseur.

Wil je weten welke klant typering voor jou geldt maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek met Michel Weise. Het verplicht je tot niets. Vul ons contact formulier in.

Ook kunt u ons bellen voor een afspraak op 06-10953778. Toch liever via e-mail? Stuur dan een bericht naar michel@hypotheekinzicht.nl