Over ons, of liever gezegd over mij

Hypotheek Inzicht staat voor beste hypotheek advies in Den Haag. Beter hypotheek advies wat resulteert in excellent hypotheek advies.

Hier sta ik dan voor. Zoveel ervaring en perspectieven, heel veel referentie kaders en heel veel overzicht en inzicht. Sinds het jaar 2000 bouw ik een klantenbestand op. Verder ben ik een netwerker. Ik verbind mensen. De kennis, de verwachtingen het het voldoen aan wat men niet verwacht namelijk mensen in verbinding brengen zonder er iets voor terug te willen. Mijn verdienmodel bestaat heel simper puur en alleen voor de uren die ik werk in opdracht van de klant. Ik verveel mensen nooit. Ik ben succesvol als mens en als persoon en straal dit uit. Ik ben enthousiast in dit werk. Ik vind het een uitdaging. Ik heb niet voor niets een enorm uitgebreid netwerk van alles wat met financiën te maken heeft. Hypotheekbanken, verzekeraars, financiële dienstverleners, notarissen, advocaten, juristen, fiscalisten, boekhouders, accountants en  makelaars.

U krijgt van mij inzicht in hypotheken met als doel een hypotheek in zicht.

Wij richten ons op de klant die zich professioneel wil laten informeren en adviseren inzake te nemen financiële beslissingen wat resulteert in excellent advies.

Indien wij u nog niet kennen kent u ons ook nog niet. Dit is het deel waar wij veel tijd en aandacht aan besteden.

Wij denken dat het belangrijk is dat wij een gedegen totaal overzicht moeten hebben alvorens wij kunnen adviseren.
Om dit goed te kunnen werken we in vijf stappen

Stap 1: INVENTARISEREN van uw vragen en wensen. Dit is ook kennismaking en dit gebeurd kosteloos.
Stap 2: u huurt ons in door akkoord te gaan met onze OPDRACHT TOT DIENSTVERLENING.
Stap 3: Vervolgens gaan wij ANALYSEREN en een vooronderzoek doen om een excellent* hypotheek advies voor te bereiden.
Stap 4: Wij gaan u inhoudelijk HYPOTHEEK ADVIES geven en de mogelijkheden bespreken. Tijdens deze fase ontvangt u ook een Persoonlijk Financieel Adviesrapport.
Stap 5: Wij gaan voor u BEMIDDELEN bij het tot stand komen van de hypotheek tot aan de notaris toe.

*Excellent advies: Alle financiële, fiscale en juridische risico’s worden inzichtelijk gemaakt voor u. Denkt u hierbij aan uw financiële positie bij Pensionering, Arbeidsongeschiktheid, Werkloosheid, Overlijden, Relatie beëindiging, hoogte van de Hypotheek en Productvoorwaarden.