Uw situatie vormt ons uitgangspunt

Of u nu een woning, pand, nieuwbouw, appartement, garage of bedrijfspand wilt aankopen. Advies kunt u altijd gebruiken.

Sparren

Bent u iemand die al veel weet van hypotheken, zeker bent van uzelf, voldoende financiële ervaring heeft en veel kennis heeft op financieel vlak in het algemeen, dan nog kan het zijn dat u graag wil sparren met een goede hypotheek adviseur die u doortastend de beste financiële advisering kan bieden wat resulteert in excellent advies.

Passend en onafhankelijk financieel advies

Op basis van veel ervaring als hypotheek adviseur kunnen wij altijd een passend onafhankelijk financieel advies verzorgen.

Best passende hypotheekvorm

De hypotheek zelf vormt voor ons niet de uitdaging. Wel de best passende hypotheekvorm en het vinden van de juiste hypotheek verstrekker met de juiste lage rentetarieven en de juiste rentevast periode. Op die manier kunt u veel financiële risico’s minimaliseren. Een rentevastperiode zorgt vaak voor een stabiele financiële situatie in de kosten sfeer en biedt veel financiële zekerheid.

Aflossen

Een aflossing kunt u kiezen op basis van een annuitaire hypotheek of een lineaire hypotheek. Vaak krijgen wij de vraag welke van de twee goedkoper is. Dit is het gebied waarop de beste hypotheek adviseur met beter, oprecht en excellent advies het verschil kan maken.

Kosten en lasten

Kosten en lasten zijn twee verschillende termen met elk een ander financieel risico en fiscale behandeling. Juridisch kan hier ook een grondslag liggen als het gaat om de erfbelasting en erfrecht.

De kosten voor een hypotheek zijn de rentekosten. De lasten kunnen bestaan uit aflossingen op de hypotheek gedurende de looptijd van maximaal 30 jaar (360 maanden), de maximale termijn die hypothecaire geldverstrekkers mogen bieden. Meestal zijn dit banken, maar dit kunnen ook verzekeraars zijn. Ook zijn er mogelijkheden zoals hypotheken uit de eigen bv of een onderhandse lening van vrienden of familie die dit onder hypothecair verband willen verstrekken.

Persoonlijke kennismaking

Het financiële advies omhelst veel meer dan slechts een zak met geld lenen. Ik hoop binnenkort met u kennis te mogen maken tijdens een eerste gesprek. Tijdens dat gesprek doe ik direct een inventarisatie en kunt u uw wensen uitspreken op financieel vlak. Hierbij stel ik veel open vragen. Dit doe ik om niet uit te gaan van algemene mensenkennis, maar juist om kennis te vergaren van wat u drijft, waar uw financiële wensen liggen en hoe uw persoonlijke financiële situatie in elkaar steekt. Door mij te verdiepen in uw kijk op zaken, leer ik u persoonlijk beter kennen. Dit biedt de mogelijkheid om u van excellent advies te kunnen voorzien.

Ik geef u alvast tips maar nog geen advies. Om u een advies te geven dat honderd procent aansluit op uw wensen, zal ik eerst de gegevens van ons eerste gesprek analyseren. Dit doe ik het liefst samen met mijn collega’s. Het hypothecair of financieel advies licht ik u graag persoonlijk in een vervolggesprek toe.

Welke vragen spelen er?

  • Wat is eigenlijk een hypotheek?
  • Hoe is dat in de wetgeving geregeld?
  • Hoe zit dat fiscaal?
  • Waar haalt u het beste advies?
  • Wat zijn uw verwachtingen over een hypotheek advies?
  • Waar haalt u uw hypotheek kennis vandaan?

Maatwerk

Geen hypotheek advies is hetzelfde. Door open vragen stellen zijn wij in staat u advies op maat te geven. Sparren met een professionele hypotheek adviseur maakt het allemaal een stuk makkelijker en geeft u veel meer duidelijkheid over uw eigen situatie.

Kennismaken en inventariseren

Tijdens een kennismakingsgesprek maken wij altijd een gedegen inventarisatie. Wij investeren hier tijd en kennis in. U hoeft daar niet voor te betalen, het is geheel gratis.

Up-to-date kennis

Wij investeren in het op niveau houden van onze kennis en zijn altijd actueel.

Wij ontzorgen u.

Wilt u meer weten over hoe wij u adviseren?

Bekijk hier ons dienstverleningsdocument voor hypotheken

Of neem contact met ons op

U kunt ons benaderen voor het maken van een vrijblijvende en kosteloze afspraak met Michel Weise op telefoonnummer 06-10953778 of vul onderstaand contactformulier in.